Truck Wrapping

Jouw vrachtwagen wrappen? Geen probleem!

Ben je op zoek naar een firma die jouw trucks of vrachtwagens volledig op maat kan wrappen? Dan ben je bij carwrapspecialist aan het juiste adres. Wij voorzien jouw trucks van een design op maat. 

 

Truck wrapping: eindeloos veel mogelijkheden

Je wil jouw truck of vrachtwagen een eigenheid geven of personaliseren? Dat kan zonder enig probleem. Onze speciale wrapping folie biedt namelijk bijzonder veel opties. Bijvoorbeeld:

  • kies voor een eigen ontwerp: een eigen foto, motief of kleur
  • wil je enkel een deel van jouw truck of vrachtwagen wrappen? Perfect mogelijk! Onze klanten kozen er bijvoorbeeld eerder al voor om enkel de deuren of het dak te wrappen.
  • jouw bedrijfsnaam, logo, campagnebeeld op jouw truck? Dat kan zeker! 
  • Specifieke kleur in gedachten? Blinkend, mat of chrome? alles is mogelijk.
  • Heb je een nieuwe- of tweedehands truck, maar staat 't kleur je niet zo aan? Met onze wrap geef je die meteen de kleur van je dromen.

Alles is mogelijk! Wist je dat wij bovendien ook jouw ruiten kunnen tinten of blinderen? Lees er hier meer over.

Truck wrapping: wat is dat eigenlijk? 

Het is heel simpel: onze speciale vinyl wrapping folie wordt zacht en flexibel wanneer je die opwarmt. Daardoor volgt ze alle rondingen en lijnen van jouw vrachtwagen nauwkeurig en sluit er naadloos op aan. Bovendien is deze kwalitatieve stof bijzonder makkelijk te onderhouden, waterbestendig en doorstaat het zelfs een bezoek aan de carwash. Maak je dus geen zorgen: jouw droomleuk blijft lang op jouw truck hangen. 

 

En mijn wagen of boot? 

Tuurlijk! Wij wrappen ook boten en auto's. Geen enkel probleem. Wil je de lak van jouw truck extra beschermen? Kies dan voor onze speciale PPF wrap: deze Paint Protection Film ligt een beschermende laag op jouw wagen en zorgt dat weer, wind of steenslag geen kans krijgen jouw lak te beschadigen. 

Eerder uw autoruiten tinten? Dat doen wij ook. Lees er hier meer over.