Car wrap

Car wrap: geef jouw wagen dat extraatje

Je hebt een mooie wagen, maar wil die nog dat extraatje meegeven? Je hebt het simpelweg gehad met het huidige kleur van je auto? Of je moet een bedrijfswagen voorzien van jouw logo? Kies dan voor een car wrap. Deze veelzijdige techniek biedt eindeloos veel opties: van chrome tot een eigen design, mat of glanzend.

 

Je auto wrappen: de opties

Wanneer we zeggen dat de opties mat car wrapping vrijwel eindeloos zijn, dan overdrijven we niet. We geven graag een paar voorbeelden: 

  • je kan een volledig eigen ontwerp maken, met een eigen kleur, eigen afbeelding of motief.
  • Wil je jouw wagen niet volledig, maar slechts gedeeltelijk wrappen (denk bijvoorbeeld aan de motorkap, het dak of de deur)? Dat kan! Je hoeft je wagen zeker niet volledig te wrappen. Je kan ook een eerder klein logo voorzien achteraan de wagen bijvoorbeeld.
  • Eén kleur, een combinatie van tinten, mat, glanzend, chrome... Jij kiest!
  • Je wil jouw bedrijfswagens voorzien van je bedrijfslogo of je website vermelden? Dat kan natuurlijk ook! 
  • Je getunede wagen voorzien van een knap motief? Kom zeker eens langs! 
  • Hou je het graag simpel en wil je jouw wagen gewoon voorzien van een nieuw kleur? Goed idee! Heb je bijvoorbeeld een nieuwe wagen op 't oog, maar vind je die niet in het juiste kleur? Dan is car wrapping een oplossing!

Wij wrappen jouw wagen volledig op maat van jouw wensen. Wist je trouwens dat we ook jouw autoruiten kunnen tinten of blinderen

 

Hoe wij jouw wagen wrappen

Hoe gaan we te werk? Heel simpel: wij pakken als het ware (een deel van) jouw wagen in met een speciale vinylfolie die zacht wordt wanneer we die verwarmen. Daardoor sluit die perfect aan op jouw wagen en volgt de wrap naadloos de vormen van jouw wagen. 

Deze folie is makkelijk af te wassen én carwashbestendig. Bovendien vormt het een extra beschermende laag voor uw wagen. Wil je deze wrap nog extra beschermen, bijvoorbeeld tegen strooizout of steenslag? Denk dan zeker ook eens aan een speciale beschermende PPF

 

En wat met mijn truck of boot? Kan ik die ook wrappen? 

Wij wrappen ook boten, trucks en zelfs motoren en brommers. geen enkel probleem!