Boat wrap

Boat wrapping: jouw boot hoe jij het wil

Je hebt een boot, maar wil die in een andere kleur of net dat tikkeltje specialer? Geen enkel probleem! Alles kan via wrapping. Wij geven jouw boot de look die jij wil. De mogelijkheden zijn vrijwel niet te tellen.

 

De mogelijkheden van boat wrap

Je wil natuurlijk dat jouw boot een eigen karakter uitstraalt en past bij wie jij bent! Met onze speciale folie wrap je jouw boot zoals jij dat wil. Zo kan je:

  • kiezen voor een heel eigen kleur (mat, glanzend of zelfs chrome).
  • een geheel eigen desing print aanbrengen op jouw boot: een tekening, motief of logo.
  • jouw boot een naam geven en die mooi in beeld brengen.
  • zelf bepalen welke delen van je boot je wrapt. Je hoeft niet je hele boot te wrappen, maar kan perfect gaan voor een klein deel ervan.

Alles is mogelijk. Heb je iets specifieks in gedachten? Laat 't ons zeker weten! Jouw zeil- of speedboat wrappen doen we met plezier en volledig op maat. Ook jouw ruiten trouwens. Lees hier meer over window tinting.

 

Hoe we te werk gaan

Bij het wrappen van een boot is het belangrijk dat je kiest voor een kwalitatieve folie die tegen een stootje kan en makkelijk te onderhouden is. Onze speciale vinylwrap is dan ook zeer makkelijk schoon te houden en waterbestendig. Deze folie volgt perfect de lijnen en vormen van jouw boot(onderdelen). Zo sluit ze naadloos aan op jouw vaartuig. 

 

En wat met mijn wagen of truck? 

Geen enkel probleem! Wij wrappen alle voertuigen, dus ook (delen van) jouw auto of truck